نکات کاربردی قبل از سفر به خارج از کشور: قسمت اول

کسانی که برای سفر یک مقصد جدید را انتخاب میکنند یا برای بار اول به خارج از کشور سفر میکنند، حتما باید قبل از سفر مواردی را به خاطر داشته باشند که انجام دادن این موارد و به خاطر سپردن آنها میتواند کیفیت سفر شما را بالاتر ببرد. راهنمای سفر به خارج از کشور همیشه به شکل جامع در دسترس نیستند ولی به جرات میتوان گفت که این مطلب به طور کامل به نکات کاربردی در سفر به خارج از کشور پرداخته است. با ما همراه باشید.
آنچه در این مطلب میخوانید!
زمان تخمین زده شده مطالعه: 4 دقیقه
شرایط گرفتن ویزا و مدارک سفر به خارج
چند نکته را در این بخش پوشش میدهیم که شاید ساده باشند اما در یک سفر خارج از کشور خیال شما را آسوده میکند.
بیشتر بدانید: «سفرنامه هندوستان»
نکته اول
بعد از انتخاب مقصد، اولین چیزی که باید مدنظر بگیرید شرایط اخذ ویزای آن کشور است. اگر مقصد شما در قارهای به جز قاره آسیا باشد، برای اخذ ویزا معمولا شرایط سخت و طولانیتری در پیش خواهید داشت و باید از ماهها قبل، قبل از هر اقدام دیگری از جمله خرید تور، رزرو هتل و … جهت اخذ ویزا اقدام کنید.
اما برای کشورهای آسیایی و بهخصوص کشورهای اطراف ایران معمولا (نه در همه موارد) ویزای الکترونیک (غیر حضوری)، ویزای فرودگاهی و انواع ویزای فوری دیگر، حدود 10 روز قبل از انجام سفر قابل اخذ میباشند. این نوع از ویزاها نیازی به گرفتن وقت از سفارت ندارند. برای مثال کشورهایی مانند گرجستان، عمان، هند، آذربایجان و ترکیه ویزای فوری صادر میکنند.
نکته دوم
تاریخ پاسپورت خود را چک کنید، برای انجام هرگونه سفر خارجی پاسپورت شما باید حداقل 6 ماه تاریخ انقضا داشته باشد.
نکته سوم
مدارک سفر خود را قبل از رسیدن به مقصد در کیف دستی خود نگهداری کنید، چون در فرودگاه مدام مجبور میشوید به آنها دسترسی داشته باشید. اما هنگام رسیدن به مقصد آنها را در جایی امن نگهداری کنید، مثلا صندوق امانات هتل.
وسایل مورد نیاز سفر خارجی
بسته به آب و هوای مقصد و هدف شما از سفر به خارج، این گزینه کاملا سلیقهای میباشد. اگر بودجه و قصد خرید داشته باشید باید این نکته را در نظر داشته باشید که وزن بار قابل حمل در پروازهای مختلف، کلاس پروازی و نوع بلیط متفاوت است که حدودا بین 17 کیلوگرم تا 30 کیلوگرم متغیر است. پس اگر قصد خرید دارید چمدان خود را خالی نگهدارید.
آبوهوای مقصد را چک کنید، اگر نیاز به واکسن خاصی باشد، واکسن مورد نظر را بزنید. داروهای ممنوعه را چک کنید و مواظب باشید که با خود حمل نکنید. چون برخی کشورها قوانین سختی برای حمل دارو دارند.
مدیریت بودجه سفر
همیشه قبل از سفر به خارج این سوال پیش میآید که مبلغ مورد نظر برای خرج سفر به غیر از هزینه تور، بلیط هواپیما و هتل چقدر باشد؟ واحد پول دلار باشد بهتر است یا واحد پول مبدا؟ دلار را در کشور خود تبدیل کنیم بهتر است یا در کشور مبدا؟
نکته اول
نرخ واحد پول مبدا را چک کنید (با این کار میتوانید هزینههای سفر خود را به تومان محاسبه کنید).
نکته دوم
هزینههای یک روز اقامت در کشور مبدا را در سفرنامهها جستجو کنید و مدت زمان تقریبی خود را برای اقامت محاسبه کنید.
نکته سوم
تجربه ثابت کرده است که راحتترین انتخاب به همراه داشتن دلار میباشد، به اینخاطر که در تمام کشورها این واحد پول قابل قبول میباشد و بهراحتی در تمامی صرافیها تبدیل میشود، اما برای اطمینانخاطر و صرفهجویی در وقت میتوانید واحد پول مقصد را در کشور خود خریداری کنید.
نکته چهارم
تهیه کارت اعتباری در کشورهای خارجی تقریبا کاری سخت و غیرممکن است پس شما مجبور میشوید که با خود پول نقد به همراه داشته باشید، اما نگران نباشید، در صورتی که با کمبود وجه مواجه شدید یا برای مثال پول شما به سرقت رفت، به راحتی میتوانید از صرافیها درخواست شماره حساب کرده و بوسیله صرافی از کشور مبدا خود به کشور مقصد درخواست حواله پول کنید.
نکته پنجم
تمام وجه نقد خود را در یک محل نگذارید در سفر به خارج از کشور بهتر است پول خود را در کیفهای مختلف یا لباسهای مختلف جهت امنیت بیشتر جاسازی کنید. “از قدیم گفتن آدم عاقل همه تخممرغها رو داخل یک سبد نمیذاره”.
امیدوارم مورد توجه شما قرار گرفته باشد. با با مادون هر چیزی را بهتر بدون و ما را به دیگران هم معرفی کنید. این داستان ادامه دارد… .
منبع: بامادون
نشر و کپی مطلب با ذکر منبع و نام نویسنده بلامانع است.
خسته نباشی، عالی بود، مخصوصا برا یکی مثل من که امسال قصد دارم برم سفر، به نکات خوبی اشاره کردی??
موفق باشی?
خواهش میکنم ، پس حتما قسمت های بعدی رو هم بخونید.
سلام
پیج اینستاتون حذف شده!؟ ☹️
برای چند روز غیر فعال کردم ، بر میگردم. 🙂
سلام. مثل همیشه عالی، لطفا بازم برام از تجربه هاتون بذارید
مرسی حتما 3>