آموزش VMWare Workstation: قسمت سوم: نصب VMWare Workstation
در قسمتهای قبلی با VMWare Workstation آشنا شدیم و همچنین با هایپروایزورهای متفاوت و رقیب آن نیز آشنا شدیم. در این مطلب میخواهیم نصب آن را یاد بگیریم. همانطو که میدانید این نرمافزار رایگان نیست و باید برای خرید آن به دلار هزینه کنید. اما نترسید ما در ایران زندگی میکنیم، پس خود شما دانلود کنید. نمیخواهیم قانون کپی رایت را نقض کنیم.
بیشتر بخوانید: «VMWare Workstation چیست؟»
بیشتر بدانید: «مقایسه هایپروایزوهای متفاوت با یکدیگر»
نصب VMWare Workstation
بعد از نصب نرمافزار تغییراتی در کارتشبکه و سرویسهای ویندوز بهوجود میآید که بعد از نصب و راهاندازی آن را با هم مشاهده میکنیم.
گام اول: برای نصب روی نرمافزار دوبار کلیک کنید و روی Next کلیک کنید تا به مرحله بعد بروید. بخش اول با موفقیت انجام شد. 🙂
مرحله دوم: بحث لایسنس و شرایط در این بخش است که باید آن را مثل همیشه نخوانده قبول کنیم 🙂 و به مرحله بعد برویم.
مرحله سوم: در این بخش میتوانیم با کلیک روی change مسیر نصب نرمافزار را تغییر دهیم. یک قابلیت بهنام Enhanced keyboard driver هست که باعث میشود کیبورد هماهنگی بیشتری با ماشین مجازی داشته باشد و برای نصب این قابلیت باید 10 مگابایت حافظه خالی داشته باشید. بعد از انتخاب این قابلیت و نصب هایپروایزور ویندوز ریستارت خواهد شد.
مرحله چهارم: در این مرحله تیک هر دو گزینه را بردارید. یکی برای چک کردن آپدیت است که ما قانونی خریداری نکردیم و نمیتوانیم آپدین دریافت کنیم و سایت vmware را تحریم کرده است. گزینه دوم برای این است که vmware برای اطلاعاتی از ما دریافت کند و برای بهبود هایپروایزور استفاده کند، باز هم ما تحریم هستیم و نمیتوانیم.
مرحله پنجم: در این مرحله باید انتخاب کنیم بعد از نصب نرمافزار، آیکون آن کجا قرار بگیرد.
مرحله ششم: در این مرحله نصب شروع میشود و باید روی Install کلیک کنیم تا نصب شروع شود.
مرحله هفتم: کمی باید منتظر بمانیم تا تنظیمات vmware workstation روی ویندوز اعمال شود و تغییرات را اعمال کند. در نهایت باید لایسنس نرمافزار را وارد کنیم و روی Finish کلیک کنیم.
مرحله هشتم: همانطور که قبلا گفتیم باید بعد از نصب نرمافزار ویندوز را ریستارت کنیم تا تغییرات روی ویندوز اعمال شود. بهتر است به حرف آن گوش بدهیم و روی Yes کلیک کنیم.
تغییرات اعمال شده بعد از نصب VMWare Workstation
بعد از نصب نرمافزار تغییراتی در ویندوز اعمال میشود. دو عدد کارت شبکه به نامهای VMnet1 و VMnet8 در قسمت کارتشبکه ویندوز اضافه میشود. و دو سرویس به اسمهای VMWare Authorization Service و VMWare Workstation Server در بخشهای سرویسهای ویندوز اضافه میشود.
برای وارد شدن به بخش سرویسهای ویندوز کافیست عبارت services.msc
را در RUN ویندوز وارد کنیم یا عبارت services را در قسمت جستجوی ویندوز وارد کنیم.
محیط اولیه VMWare Workstation
بعد از نصب نرمافزار، با وارد شدن به آن مرحله با محیط زیر روبرو میشویم که به صورت مختصر میتوانیم سرویسهای زیر را در آن مشاهده کنیم. ساختن یک ماشین مجازی، باز کردن یک ماشین مجازی، مدیریت کردن یک سرور از راه دور و متصل شدن به محیطهای ابری.
سخن پایانی
در این قسمت به صورت کامل و گامبهگام نصب VMWare Workstation را یاد گرفتیم. در هر مرحله مشکلی داشتید، در بخش نظرات بیان کنید تا در کمترین زمان ممکن پاسخگوی شما باشم. با بامادون هر چیزی رو بهتر بدون و ما را به دیگران هم معرفی کنید.
منبع: بامادون
کپی و نشر مطلب با ذکر منبع و نام نویسنده مانعی ندارد.